Advies

Uw werkplek, optimaal digitaal

Uw werkplek, optimaal digitaal

Uw werkplek, optimaal digitaal

Systeembeheer tot in detail.

Computers moeten gewoon werken. Simpel.
In de praktijk is het helaas anders. De vele mogelijkheden en technieken die hierbij komen kijken zijn niet voor iedereen even logisch of begrijpelijk. En iedere omgeving is weer anders. En wat als er iets mis gaat?
Uw gegevens en bestanden zijn onmisbaar dus veiligheid is belangrijk. Beheer is dus noodzakelijk.

Compleet assortiment
Compleet assortiment.

Alle Apple producten en toebehoren om uw werkplek en bedrijf compleet te laten functioneren.

producten

Desktop & laptop

Een vaste werkplek of mobiele werkplek, geen probleem. Wij leveren alle modellen Apple computers en randapparatuur. Ook alle andere devices zoals tablets en mobiele telefoons. PC's kunnen in diverse samenstellingen besteld worden.

Servers & NAS

Custom-build servers op basis van het Apple platform. NAS-oplossingen in diverse configuraties. Afgestemd op uw wensen. Wij leveren tevens storage-oplossingen (raid-systemen). Rack- en desktopmodellen.

Netwerk

Voor het netwerk leveren wij switches (Gigabit en 10-Gigabit), diverse routers (afhankelijk van uw internetverbinding) en ter beveiliging firewalls. Informeer naar onze mogelijkheden.

Upgrades

Om optimaal te werken bieden wij diverse uitbreidingen voor uw bestaande hardware aan. Extra geheugen, opslag en eventuele processor upgrades zijn mogelijk (afhankelijk van type apparaat). Uiteraard is inclusief inbouw mogelijk.

voordelen

A-merken

Wij leveren uitsluitend A-merken om een hoge levensduur en betrouwbaarheid te garanderen. Regelmatig testen wij zelf en onderzoeken wij hoe goed een product wordt beoordeeld om het beste advies uit te kunnen brengen.

Meer mogelijkheden

In bepaalde gevallen kunnen wij configuraties aanbieden die mogelijk geld besparen, en u heeft de keuze uit meer configuratie mogelijkheden dan andere aanbieders. Informeer naar de mogelijkheden.

Inruil mogelijk

Als u oudere apparatuur wil vervangen (desktops en laptops) dan is het mogelijk om deze in te ruilen. Afhankelijk van de staat en leeftijd kunnen wij u vrijblijvend een prijsopgave doen. Uw data wordt dan uiteraard veilig gewist (5220-22 M-standaard voor het veilig wissen van magnetische data, 7x overschrijving).

Vragen? Gewoon bellen of mailen.

  • 06-28339321
  • info@trigital-ict.nl