Systeembeheer

Uw werkplek, optimaal digitaal

Uw werkplek, optimaal digitaal

Uw werkplek, optimaal digitaal

Systeembeheer tot in detail.

Computers moeten gewoon werken. Simpel.
In de praktijk is het helaas anders. De vele mogelijkheden en technieken die hierbij komen kijken zijn niet voor iedereen even logisch of begrijpelijk. En iedere omgeving is weer anders. En wat als er iets mis gaat? Uw gegevens en bestanden zijn onmisbaar en veiligheid is dus belangrijk.

Systeembeheer tot in detail.

Computers moeten gewoon werken. Simpel.
In de praktijk is het helaas anders. De vele mogelijkheden en technieken die hierbij komen kijken zijn niet voor iedereen even logisch of begrijpelijk. En iedere omgeving is weer anders. En wat als er iets mis gaat?
Uw gegevens en bestanden zijn onmisbaar dus veiligheid is belangrijk. Beheer is dus noodzakelijk.

Systeembeheer tot in detail.

Waarom beheer?

Alles met betrekking tot digitale apparatuur is onderhevig aan veranderingen. Regelmatig komen er nieuwe technologieën, software en hardware ter beschikking. Al deze apparatuur heeft aandacht nodig als het gaat om veiligheid, optimalisatie en gebruik. Trigital ICT leverd beheer op locatie (en remote wanneer nodig) om te zorgen dat uw complete omgeving up2date is en optimaal presteert. Dit is fijn voor u, en uw werknemers. We denken mee en sepelen in op nieuwe ontwikkelingen wanneer mogelijk.

 • op locatie & remote

  periodiek beheer, zelf te bepalen

 • periodiek of op afroep

  bepaal zelf wanneer u beheer wilt

 • fair price

  marktconform uurtarief

Eén aanspreekpunt

Frustrerend om te werken met zoveel verschillende partijen per issue. Trigital ICT streeft erna om het regelpunt te zijn voor alle vragen en problemen, of het nu gaat om een probleem met software, of uitbreiding van een netwerk. Persoonlijk, vriendelijk en betrokken zijn mijn speerpunten als het gaat om beheer van uw omgeving. Hierbij kunnen we prima samenwerken met onmisbare partijen.

beheer van uw totale omgeving

Werkplekken

Beheer van de werkplekkenbestaat uit het installeren van de laatste updates, het optimaliseren van het systeem qua snelheid, oplossen van lopende problemen. Dit alles kan op locatie en deels remote.

Servers & NAS

Ook servers, centrale computers met storage waarop al uw werkdata staat zijn uitermate belangrijk en hebben beheer nodig op het gebied van monitoring, beveiliging en performance. Uitbreidingen van capaciteit, user-management, en backup controle zijn speerpunten van het beheer. Ongeacht het platform.

Netwerk & internet

De ruggengraat van uw bedrijf. Switches, routers, firewalls, het WIFI netwerk hebben regelmatig updates nodig voor beveiliging en optimalisatie. Optimalisatie met behulp van hogere snelheden (10 Gbit) behoren allemaal onder beheer. Stabiliteit en performance staat hier als eerste voorop. Ook metingen en testen van de internetverbinding qua snelheid hoort hierbij.

Documentatie

Tevens uitermate belangrijk, de documentatie van uw omgeving. Niet alleen de apparatuur maar ook alle technische gegevens moeten digitaal verwerkt zijn om hierop terug te kunnen vallen.

 

werkwijze

Stap 1. Inventarisatie

Tijdens een inventarisatie kijken we welke apparatuur u gebruikt, voor welk doel, en hoe deze met elkaar samenwerken. Hierdoor krijgen we een compleet overzicht waardoor we goed kunnen bepalen waar verbeteringen aangebracht kunnen worden, en welke impact de aanpassingen hebben. Uiteraard worden uw wensen meegenomen en kunnen we een compleet rapport met aanbevelingen opmaken.

Stap 2. Implementatie

Naar aanleiding van de inventarisatie worden eventuele benodigde hard- en software aangeboden en geleverd. In overleg maken we een afspraak voor de installatie op een geschikt tijdstip. Als laatste testen we de opgeleverde oplossing en doen we tijdens nazorg of beheer nog eventuele aanpassingen indien nodig. Ook wordt tijdens deze stap documentatie gemaakt.

Stap 3. Beheer

Nu de aanpassingen zijn gedaan is het beheren hiervan de laatste stap. Tijdens beheer lossen we lopende problemen en/of vragen op, houden we de apparatuur up2date en zorgen voor optimalisatie. Hiernaast is monitoring van backups e.d. mogelijk en leggen we documentatie aan.

wilt u een afspraak maken?

 • 06-28339321
 • info@trigital-ict.nl