Je thuis optimaal digitaal

Hulp nodig in huis op digitaal gebied? Geen probleem. Of het nu gaat om het oplossen van problemen, advies voor de aanschaf of verbeteren van apparaten, of het sneller maken en beveiligen van je thuisnetwerk, voor alles is er een oplossing. Op locatie, of remote wanneer nodig.

wat we doen

Computer & devices

Elke computer of device heeft aandacht nodig. We kijken samen naar de beste oplossing als het gaat om aanschaf, vervanging, onderhoud en het optimaliseren (sneller maken). En in sommige situaties kunt u met aanpassingen prima vooruit met uw bestaande hardware. Ook reparaties zijn mogelijk, ongeacht de leeftijd van uw computer.

Cross platform migraties

Het Apple platform biedt een enorm aantal voordelen ten opzichte van PC. Wilt u overstappen van Windows naar Mac? Geen probleem, van aanschaf tot het overzetten van bestanden, instellen van uw device en een stuk uitleg van het gebruik, dus het complete traject, is mogelijk. Andersom ook. Heeft u voorkeur om te werken met Windows dan is dit ook mogelijk *.

* Vanwege het verschil in platformen is niet altijd alles uitwisselbaar, dit kan van te voren vastgesteld worden middels onderzoek.

Netwerk

Voor uw thuisnetwerk hebben we prima oplossingen als het gaat om optimaal WIFI, internet en beveiliging. Is wifi te traag of heeft u last van uitval en instabiliteit? Is uw netwerk veilig? Vragen die we kunnen beantwoorden en kunnen oplossen.

Internet

Elk thuis heeft tegenwoordig een vaste internetverbinding. Vaak loont het om over te gaan naar een andere provider om mogelijk goedkoper uit te zijn met een hogere snelheid. Steeds meer apparaten binnen een huishouden maken gelijktijdig gebruik van het internet waardoor een snelle stabiele verbinding erg welkom is. Advies en installatie is mogelijk, ongeacht de provider of techniek.

Beveiliging

De beste beveiliging voor uw eigen netwerk. Elke internetverbinding heeft een router met hierin slechts een standaard beveiliging. U kunt niet zien of uw netwerk aangevallen wordt door hackers en of er ongewenste software (virussen, randsomware, enz) meekomt. Een goede firewall beschermd in één keer uw complete netwerk tegen bedreigingen en geeft veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld ook aan bescherming voor uw kinderen, 'verkeerde' website kunnen gefilterd en tegengehouden worden en tijdschema's voor gebruik van het internet kunnen ingesteld worden.

Eigen 'cloud' voor uw data

Voor de centrale opslag binnen uw huis van al uw belangrijke bestanden en digitale content (foto's, muziek, films, en overigen) en het maken van backups zijn er prima oplossingen, zeker als alternatief voor de reguliere 'cloud' gebruikers die persoonlijke data binnenshuis willen houden, compleet met een online-backup oplossing. De plaatsing van een NAS (Network Attached Storage) binnen uw eigen netwerk geeft vele mogelijkheden.

Kosten & tarieven

Afhankelijk van wat uw wensen zijn kunnen we altijd van te voren de kosten inschatten en aan u doorgeven. Er wordt rekening gehouden met uw budget en het is vaak mogelijk een vaste prijs te hanteren als de werkzaamheden in detail bekend zijn.

Vragen? Gewoon bellen of mailen.

  • 06-28339321
  • info@trigital-ict.nl