Advies

Uw werkplek, optimaal digitaal

Uw werkplek, optimaal digitaal

Uw werkplek, optimaal digitaal

U bent welkom voor advies.
Systeembeheer tot in detail.

Computers moeten gewoon werken. Simpel.
In de praktijk is het helaas anders. De vele mogelijkheden en technieken die hierbij komen kijken zijn niet voor iedereen even logisch of begrijpelijk. En iedere omgeving is weer anders. En wat als er iets mis gaat?
Uw gegevens en bestanden zijn onmisbaar dus veiligheid is belangrijk. Beheer is dus noodzakelijk.

U bent welkom voor advies.

Maak gebruik van onze kennis en ervaring voor de beste oplossing, afgestemd op uw wensen. Voor particulieren en bedrijven.

advies

Particulieren

thuis werken en ZZP'ers

Bedrijven

Midden & kleinbedrijf

Aanschaf en vervanging

Advies voor het vervangen of aankopen van werkstations (desktop, laptop), servers en storage (raid-systemen, NAS). Hiernaast ook met betrekking tot het uitbreiden van netwerken (bedraad en draadloos), beveiliging (anti-virus, firewalls) en het aankopen van software. Kortom: alles voor u en uw bedrijf.

Optimalisatie en uitbreidingen

Verbetering van snelheid werkstations en servers (extra capaciteit, snellere disks en meer werkgeheugen), optimaal wifi (laatste techniek) en netwerksnelheid ( 10 Gbit en hoger) voor een hogere betrouwbaarheid en veiligheid. Snelheidsmeting van uw huidige en nieuwe situatie.

Systeembeheer

Advies voor het onderhouden van uw omgeving en apparatuur. Afhankelijk van uw situatie is onderhoud en beheer op periodieke basis mogelijk. Een inventarisatie hiervoor is aan te raden om een zo goed mogelijk voorstel te kunnen doen. Kleine of grotere omgevingen zijn geen probleem. Meestal vind beheer plaats bij u op locatie, of indien mogelijk remote.

Reparaties

Defecte apparatuur? Wel of niet repareren? Vaak speelt de leeftijd en de kosten van een reparatie een belangrijke rol. Laat u adviseren of een reparatie van een defect apparaat werkelijk zinvol is. Ook oudere apparatuur die officieel niet meer ondersteund wordt door Apple kan mogelijk nog steeds gerepareerd worden.

hardware ondersteuning

Apple

• Alle Apple modellen met Intel processors vanaf 2007
• Alle 'Vintage' modellen met PPC of lager tot 2007 (mogelijk beperkte opties mogelijk gezien de leeftijd)
• iPhone & iPad modellen

PC

• afhankelijk van merk en samenstelling

Netwerk

Vragen? Gewoon bellen of mailen.

  • 06-28339321
  • info@trigital-ict.nl